Fotografering

Jag har fotograferat sedan tonåren och har fotograferat mycket i både färg och svartvit. Under en lång period fotade jag mycket i svartvit och gjorde mina bilder själv i det analoga mörkrummet. Numera är det digitalt som gäller och jag har specialiserat mig på actionfotografering av hundar och för att lyckas krävs dels mycket träning och en adekvat utrustning. Jag använder i dagsläget Canon 1D Mk IV, som är en av världens bästa kameror för actionfotografering, samt objektiv i Canons L-serie, vilket är Canons proffsobjektiv.

Fotona håller proffskvalitet och kan inte jämföras med foto tagna med enklare digitalkameror, som inte alls har den kapaciteten att hinna med i snabba förlopp, varken vad beträffar fokus eller seriebildstagning. Fotona kan fås i storlekar upp till A3-format i mycket hög kvalitet. Du har också en unik möjlighet att även erhålla bilderna i digital form!

Du kan se massor av exempel på bilder i mitt fotogalleri www.bglandin.se

Är du intresserad av att få professionella bilder av din hund, som är något alldeles extra, till ett förmånligt pris? Tveka inte att kontakta mig så diskuterar vi fram en lösning som passar dig.

Bengt-Göran Landin